Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Bedrijfsvoering

Heb jij een duidelijke visie op bedrijfsvoering en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw kwaliteiten in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Manager Bedrijfsvoering

32 uur per week (24-36 uur bespreekbaar)

In de functie van Manager Bedrijfsvoering geef je leiding aan verschillende afdelingen. Het gaat om Financiën & Informatievoorziening (F&I), ICT en Facilitaire dienst. Je weet medewerkers te stimuleren en te motiveren en de afdelingen naar een hoger niveau te tillen. Binnen de afdeling F&I is de Controller verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus waar je naast leidinggevende ook voor deze persoon sparringpartner bent. Binnen F&I weet je sturing te geven aan het optimaliseren van werkprocessen. Op het gebied van ICT vindt een heroverweging plaats van de gedeeltelijke outsourcing en ben je hier voor verantwoordelijk. Onder de Facilitaire dienst valt ook onze eigen vervoersdienst voor onze cliënten. Hierbij geef je leiding aan de Coördinator Facilitaire Dienst die 26 medewerkers aanstuurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor inkoop- en gebouwenbeheer.

Stichting De Rozelaar heeft een sterke ambitie voor de toekomst. Groei en verdere professionalisering staan bovenaan de agenda en enkele uitbreidingstrajecten zijn al opgestart. Als lid van het Management Team (MT), bestaande uit Raad van Bestuur, Manager Zorg en Manager Bedrijfsvoering, ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van strategisch en tactisch beleid. Tevens ben je met de Raad van Bestuur gesprekspartner voor de auditcommissie van de Raad van Toezicht.

Werken bij Stichting De Rozelaar

Stichting De Rozelaar is een protestants-christelijke stichting. Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen deelnemers zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelforganiserend en zijn de lijnen kort.

Jouw profiel

Wij zoeken een manager met leidinggevende ervaring die een actieve bijdrage wil leveren aan de ambitieuze plannen van een kleinschalige, identiteitsgebonden instelling. Je brengt hierbij het volgende mee:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op HBO+ niveau, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • Je hebt affiniteit met de (gehandicapten)zorg
  • Je bent vakinhoudelijk deskundig en kan goed schakelen tussen strategie en operatie
  • Je kan aansturen en delegeren zonder het overzicht te verliezen
  • Je bent in staat de werkprocessen te continueren en verder te optimaliseren
  • Je helpt mee om een invulling te geven aan de vormgeving van onze protestants-christelijke identiteit.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week, maar als je 24 of 36 uur wil werken nodigen we je ook van harte uit te solliciteren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 3.488,- en € 5.270,- bruto per maand (FWG 65) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Stichting De Rozelaar?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 16 juli 2018 je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/0/1.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met drs. Philip Miedema (Raad van Bestuur) via 0342-413334.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 22-06-2018
Standplaats Barneveld
Opleidingsniveau HBO
Uren 24 - 36
Niveau Manager
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Salaris tussen € 3.488,- en € 5.270,-
Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Identiteit, Zorg, Manager

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer