Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Ambtelijk Secretaris OR

Plaatsingsdatum 21-06-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Barneveld Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 5 Salaris tussen € 1.889,- en € 2.793,- ...

Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talent in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Ambtelijk Secretaris OR

5 uur per week

In jouw functie als Ambtelijk Secretaris OR ondersteun je de ondernemingsraad (OR) op secretarieel, organisatorisch en inhoudelijk gebied. Je organiseert vergaderingen waarbij je zorgt voor alle benodigde informatie en bewaakt tevens de gemaakte afspraken. Tijdens vergaderingen notuleer je en zet je nieuwe acties uit. Op het gebied van wet- en regelgeving weet je welke richtlijnen nageleefd dienen te worden en hier adviseer je de OR in. Daarnaast regel je voor de OR diverse andere zaken zoals scholing, verkiezingen en lever je een bijdrage aan het jaarverslag.

Werken bij Stichting De Rozelaar

Stichting De Rozelaar is een protestants christelijke stichting. We bieden zorg- en dienstverlening aan 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij in zelfstandige teams en zijn de lijnen kort.

Jouw profiel

Als Ambtelijk Secretaris OR breng je het volgende met je mee:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan binnen een zorgorganisatie
  • Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving

Van kandidaten verwachten we dat zij de levensbeschouwing van Stichting De Rozelaar onderschrijven en een positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van deze identiteit.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Het betreft een dienstverband voor 5 uur per week. Deze uren zijn in overleg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 1.889,- en € 2.793,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Stichting De Rozelaar?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 13 juli 2018 je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/0/1.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met drs. Philip Miedema (Raad van Bestuur) via 0342-413334.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Rozelaar, OR, Identiteit, Ambetelijk Secretaris

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer