Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Begeleider (vakantiekracht zomerperiode) locatie Putten

Plaatsingsdatum 01-02-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Putten Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris tussen € 1.754,- en € 2.607,-...
Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze deelnemers? Ben jij creatief, doortastend en zelfstandig en heb jij hart voor onze deelnemers met een verstandelijke beperking? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!


Begeleider
vakantiekracht zomerperiode


Werken bij Stichting De Rozelaar

Stichting De Rozelaar is een protestants-christelijke stichting. We bieden zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij in zelfstandige teams en zijn de lijnen kort.

Dagbestedingslocatie Putten

In woonzorgcentrum De Samaritaan in Putten hebben onze deelnemers een eigen ruimte. Naast onze dagbesteding, zijn er ouderenwoningen, verpleeghuisappartementen en een medisch centrum.


Dagbestedingsgroep De Rozenboog

Op de dagbestedingsgroep De Rozenboog zijn dagelijks ongeveer 10 deelnemers aanwezig. Zij doen zeer uiteenlopende werkzaamheden, zoals bakken, koken, arbeidsmatig werk, buitenwerk en creatieve werkzaamheden. Deze groep is een uitdagende groep met zeer uiteenlopende beperkingen, niveaus en begeleidingsbehoefte.


Hoe ziet een werkdag eruit?

Iedere dag is anders! In de kern begeleid je onze deelnemers. Hun wensen en behoeften staan centraal. Je biedt hen zinvolle dagbesteding aan door middel van diverse werkzaamheden. Daarbij schep je een veilig klimaat, waarin je deelnemers duidelijkheid biedt en hen stimuleert om zo zelfstandig mogelijk te werken.

Jouw profiel

Wij zoeken voor de aankomende vakantieperiode (tot minimaal eind augustus) een gemotiveerde begeleider voor locatie Putten. Daarnaast behoort flexwerk ook tot de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die het volgende meebrengt:

  • Een afgeronde, zorgopleiding minimaal MBO niveau 3
  • Enkele jaren werkervaring op de dagbesteding
  • Beschikbaar in de zomerperiode (met name week 31 en 32)
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent innovatief en je bent in staat kritisch te kijken naar je eigen handelen
  • Onderlinge collegialiteit vind je belangrijk; je bent een echte teamspeler
  • Je bent sterk in (schriftelijke) communicatie en rapportage
  • Woonachtig of een netwerk in Putten is een pré.

Stichting De Rozelaar is een organisatie op protestants-christelijke grondslag. Van kandidaten verwachten we dat zij deze levensbeschouwing onderschrijven en een positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van deze identiteit.


Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 1.754,- en

€ 2.607,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.


Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.


Zin om het team van De Rozenboog te versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 1 maart 2018 je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl.

De eerste gesprekronde staat in week 10 gepland.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 06-13192227 (werkdagen op dinsdag, donderdag en vrijdag).


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Putten, Vakantie, Begeleider, Flex

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer