Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Flexmedewerker

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats - Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 8 - 0 Salaris tussen € 1.791,- en € 2.662,- b...

Vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaam te zijn, ben je flexibel inzetbaar en wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze deelnemers? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Flexmedewerker (min. 8 uur per week)

Hoe ziet je functie eruit?

Je komt als Begeleider te werken op verschillende buitenlocaties van de dagbesteding:

 • Nijkerk de Pol; deze plek bruist! Onze cliënten doen hier veel diverse soorten werkzaamheden en als begeleiders ondersteunen wij hen hierbij. Een greep uit de werkzaamheden; naaiwerk, digitaliseren, dierverzorging, tuinwerk, koken, bakken, creatief bezig zijn, muziek maken, schoonmaken enz.
 • De Rozenboog Putten; ook op deze plek worden veel verschillende werkzaamheden gedaan waar je als begeleider in ondersteunt. Een paar voorbeelden; catering, tuinwerk, dierverzorging, bakken, weven, digitaliseren, arbeidsmatig werk enz.
 • De Rozerie Barneveld; onze lunchroom in het centrum van Barneveld. Je ondersteunt onze medewerkers (in opleiding) bij het werk in zowel de keuken als in de bediening. Naast het ondersteunen werk je bij drukte zelf mee als keukenmedewerker of gastheer/gastvrouw.
 • Het Geldersch Erf Barneveld; op het Schaffelaarpark bevindt onze prachtige locatie zich. Hier doen onze cliënten voornamelijk arbeidsmatig werk.

Of je komt als Begeleider te werken op de verschillende groepen dagbesteding van de hoofdlocatie:

 • De Rozenstraat Barneveld; de hoofdlocatie van De Rozelaar met diverse dagbestedingsgroepen waaronder een eigen bakkerij, creatieve- en arbeidsmatige groep en groepen waarbij belevingsgerichte activiteiten worden gedaan.

Werken bij Stichting De Rozelaar

Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten bij het ontwikkelen en gebruiken van hun talenten. Wij doen dit vanuit een protestants-christelijk perspectief, waarbij waarden als respect, geborgenheid en toewijding leidraad zijn. Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen deelnemers zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelf organiserend en zijn de lijnen kort.

Jouw profiel

Wij zoeken gemotiveerde collega’s voor onze dagbestedingslocaties. Hierbij vind je het leuk om op verschillende plekken binnen De Rozelaar te werken en ben je hiervoor minimaal 8 uur per week inzetbaar (meer uren zijn bespreekbaar). Daarnaast breng je het volgende met je mee:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo 3 niveau richting SAW of vergelijkbaar
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je bent innovatief en je bent in staat kritisch te kijken naar je eigen handelen
 • Onderlinge collegialiteit vind je belangrijk; je bent een echte teamspeler
 • Je bent sterk in (schriftelijke) communicatie en rapportage
 • Een actieve bijdrage aan onze identiteit vanuit een persoonlijke overtuiging.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 1.791,- en € 2.662,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering. Meer gewerkte uren worden tot 36 uur uitbetaald.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om De Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 06-13192227 (werkdagen op dinsdag, donderdag en vrijdag).

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Begeleider, flex, Identiteit, Stichting De Rozelaar

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer