Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR-adviseur

Plaatsingsdatum 04-09-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Barneveld Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 24 - 32 Salaris tussen € 2.662,- en € 3.928,- b...
Ben jij proactief en daadkrachtig en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw kwaliteiten in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!


HR-adviseur (24 - 32 uur)

Ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode november 2018 t/m maart 2019

In de functie van HR-adviseur ondersteun en adviseer je het management bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Hierbij sluit je aan bij de huidige organisatieontwikkelingen en weet je op jouw vakgebied een belangrijke bijdrage te leveren. Zo ontwikkel je nieuw beleid en weet je dit zorgvuldig te implementeren. Aangezien je de enige HR-adviseur bent binnen de organisatie, heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent onder andere Casemanager bij verzuim en op basis van de Wet Verbetering Poortwachter zijn de verzuimdossiers op orde.

De teamleiders ondersteun en adviseer je op thema’s zoals arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving, personeelsbeleid, functioneren en opleidingen. Daarnaast ondersteun je de teams zodat zij een aantal zaken aangaande personeel zelfstandig kunnen organiseren, zoals bijvoorbeeld op het gebied van roosteren en aannemen van nieuwe collega’s. Hiernaast signaleer je de behoeftes binnen de teams en maak je nieuwe thema’s bespreekbaar zodat het HR-beleid in alle lagen van de organisatie leeft.


Werken bij Stichting De Rozelaar

Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten bij het ontwikkelen en gebruiken van hun talenten. Wij doen dit vanuit een protestants-christelijk perspectief, waarbij waarden als respect, geborgenheid en toewijding leidraad zijn. Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen deelnemers zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelf organiserend en zijn de lijnen kort.


Jouw profiel

Wij zoeken een HR-adviseur die een actieve bijdrage wil leveren aan de ambitieuze plannen van een kleinschalige, identiteitsgebonden instelling. Je komt te werken in een team met 2 collega’s (HR-medewerker en Praktijkbegeleider). Je brengt hierbij het volgende mee:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op HBO-niveau en meerdere jaren werkervaring
  • Je hebt affiniteit met de (gehandicapten)zorg
  • Up-to-date kennis van de meest actuele ontwikkelingen in het HR-vak (o.a. wet/regelgeving)
  • Je neemt initiatief en ziet kansen
  • Vanuit je expertise ben je een stevige gesprekspartner voor het managementteam
  • Een actieve bijdrage aan onze identiteit vanuit een persoonlijke overtuiging.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 24-32 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.662,- en € 3.928,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.


Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.


Zin om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Stichting De Rozelaar?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk

27 september 2018 je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/0/1

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Gereke Booij (HR-adviseur) via 0342-413334.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Identiteit, Zorg, HR, zwangerschapsverlof

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer