Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Leerling BBL - Persoonlijk Begeleider GHZ

Plaatsingsdatum 03-04-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Nader te bepalen Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Duaal (werken/leren)
Uren 24 Salaris Leerling salaris conform cao ge...

Wil jij de uitdaging aangaan om te investeren in jezelf en daarbij in een organisatie te werken waar hart is voor deelnemers met een verstandelijke beperking? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Leerling BBL – Persoonlijk Begeleider GHZ


Werken bij Stichting De Rozelaar

Stichting De Rozelaar is een protestants christelijke stichting. We bieden zorg- en dienstverlening aan 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij in zelfstandige teams en zijn de lijnen kort.

Werkplek

Je komt te werken op een dagbestedingslocatie of op een woonlocatie binnen De Rozelaar. Hierbij begeleid je deelnemers vanuit hun persoonlijk plan. Hun wensen en behoeften staan centraal. Je ondersteunt en stimuleert de deelnemers bij ADL-verrichtingen, je ziet toe op hun persoonlijke hygiëne en veiligheid; en het psychische en fysieke welzijn. Daarnaast bevorder je een plezierige werk- en leefomgeving.

Wat houdt het leerwerktraject in?

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Daarmee ben je verzekerd van een goede leerplek met professionele begeleiding, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. De theorie die je op school leert kun je direct toepassen in de praktijk. Je wordt begeleid door een werkbegeleider en een praktijkopleider.

Jouw profiel

Wij zoeken twee gemotiveerde collega’s, beide voor 24 uur per week, gedurende het opleidingstraject vanaf eind augustus 2018. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

  • Je bent in het bezit bent van een diploma VMBO gemengde of theoretische leerweg of een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO
  • Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen leerproces
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Jij durft te doen!
  • Je bent in staat bent om zelfstandig te werken

Stichting De Rozelaar is een organisatie op protestants-christelijke grondslag. Van kandidaten verwachten we dat zij deze levensbeschouwing onderschrijven en een positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van deze identiteit.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling met daarbij:

  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
  • Een leerling-salaris conform cao Gehandicaptenzorg
  • De Rozelaar betaalt het school- en boekengeld gedurende de opleiding
  • Indien je je opleiding met goed gevolg hebt afgerond, zal De Rozelaar zich inspannen om je een vast dienstverband aan te bieden.

Zin om deze uitdaging bij De Rozelaar aan te gaan?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 8 mei 2018 je sollicitatie met CV en motivatie via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/0/1.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gertine van den Brink (Praktijkopleider) via praktijkopleider@rozelaar.nl of 0342-413334.

De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 17 mei 2018.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Identiteit, De Rozelaar, BBL, Persoonlijk Begeleider

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer