Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medewerker cliëntadministratie

Plaatsingsdatum 01-10-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Barneveld Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 24 - 0 Salaris tussen € 2.333,- en € 3.488,- b...
Ben jij analytisch en gestructureerd en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw kwaliteiten in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Medewerker cliëntadministratie (24 uur)

Ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode november 2018 t/m juni 2019

In de functie van Medewerker cliëntadministratie ben je verantwoordelijk voor het registreren, beheren en analyseren van het zorgregistratie- en declaratie proces. Hierbij signaleer en bewaak je ontwikkelingen op dit gebied en houd je het gehele proces op orde. Je hebt contact met betrokken partijen. Je zorgt voor juiste documentatie, coördineert het cliëntregistratiesysteem en stelt periodiek de zorgdeclaratie op. Verder handel je alle bijkomende administratieve zaken af.

Werken bij Stichting De Rozelaar

Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen deelnemers zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelf organiserend en zijn de lijnen kort. Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten bij het ontwikkelen en gebruiken van hun talenten. Wij doen dit vanuit een protestants-christelijk perspectief, waarbij waarden als respect, geborgenheid en toewijding leidraad zijn.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die in staat is de gehele cliëntadministratie op orde te houden. Je komt te werken op een afdeling met 3 collega’s. Je brengt hierbij het volgende mee:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op HBO-niveau
  • Je hebt affiniteit met de (gehandicapten)zorg
  • Je hebt kennis van de AZR systematiek, WLZ, WMO, PGB
  • Ervaring met Pluriform Zorg is een pré
  • Je neemt initiatief en werkt gestructureerd
  • Je bent ICT vaardig en kan goed met systemen overweg
  • Een actieve bijdrage aan onze identiteit vanuit een persoonlijke overtuiging.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week. De mogelijkheid op verlenging is aanwezig. Het aantal uren is na vervanging van het zwangerschapsverlof bespreekbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.333,- en € 3.488,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering. Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om tijdelijk bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Stichting De Rozelaar?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 19 oktober 2018 je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/0/1.Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Tina Hardeman (Medewerker Financiën en Informatiezaken) via 0342-413334.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Identiteit, Zorg, cliëntadministratie

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer