Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Preventiemedewerker

Plaatsingsdatum 06-08-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Barneveld Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 8 - 0 Salaris tussen € 2.006,- en € 3.069,- b...
Wil jij bijdragen aan gezonde en veilige werkplekken en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw kwaliteiten in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Preventiemedewerker
8 uur per week

In de functie van Preventiemedewerker weet jij preventie op de kaart te zetten in de organisatie. Jecoördineert, adviseert, bewaakt en evalueert alle activiteiten en handelingen die vallen onder het arbobeleid. Je bent goed op de hoogte van huidige wet- en regelgeving. Op basis hiervan ontwikkel en vernieuw je in samenwerking met de afdeling HR beleid met oog op gezond en veilig werken. Je signaleert en inventariseert knelpunten en draagt hiervoor oplossingen aan. Daarnaast werk je ook nauw samen met de Ondernemingsraad over de te nemen maatregelen voor een goed arbobeleid. In 2018 is een RI&E uitgevoerd waarbij je zorgt voor verdere opvolging en nakoming van de afspraken die hierbij zijn gemaakt. Ook verricht je werkzaamheden als Ergocoach. Je bent verantwoordelijk voor coaching en ondersteuning van medewerkers met betrekking tot de fysieke belasting.

Werken bij Stichting De Rozelaar

Stichting De Rozelaar is een protestants-christelijke stichting. Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen deelnemers zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen deelnemers thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelf organiserend en zijn de lijnen kort.

Jouw profiel

Je weet je gemakkelijk binnen de organisatie te bewegen door je werkervaring en de kennis die je reeds hebt opgedaan. We zijn op zoek naar je als je het volgende met je mee brengt:

  • Je hebt een afgeronde opleiding minimaal MBO niveau 4 met meerdere jaren werkervaring;
  • Je bent bereid om aanvullende scholing voor deze functie te volgen.
  • Je kunt met veel verschillende belangen en partijen omgaan;
  • Je hebt een proactieve houding in het opsporen en signaleren van mogelijke verbeterpunten;
  • Je bent flexibel beschikbaar in verband met piekmomenten in het werk;
  • Je bent een kei in plannen en organiseren;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Stichting De Rozelaar is een organisatie op protestants-christelijke grondslag. Van kandidaten verwachten we dat zij deze levensbeschouwing onderschrijven en een positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van deze identiteit.

Ons aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.006,- en € 3.069,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.

Zin om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van gezond en veilig werken binnen de organisatie?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag uiterlijk 24 augustus 2018 je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl/ Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gereke Booij, Afdeling HR via g.booij@rozelaar.nl. De eerste gespreksronde staat in week 37 gepland.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Identiteit, Zorg, Preventie, veilig werken

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer