Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiaire HBO - SPH

Plaatsingsdatum 23-05-2017 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Regio Barneveld Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 8 - 36 Salaris 300 (op basis van 36 uur per w...
Stage lopen bij De Rozelaar

Waar kun je je beter voorbereiden op je toekomstige baan, dan in de praktijk?! Je stage is een leuk en uitgebreid onderdeel van je opleiding. Door stage te lopen, leer je het vak in de praktijk kennen en ervaar je wat het werk precies inhoudt.


Volg je een opleiding in de zorg en ben je op zoek naar een leuke stageplek? Bij De Rozelaar is vaak plek voor stagiairs!

Waarom stage lopen bij De Rozelaar?
Als je stage komt lopen bij De Rozelaar, betekent het dat elke dag anders is. Iedere cliënt is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Daardoor is ieder dag weer anders. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen we onze cliënten hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

Past dit werk bij je en wil je in de toekomst in de gehandicaptenzorg werken? Dat ga je ervaren tijdens je stageperiode!

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige werksfeer binnen een informele organisatie. Daarnaast krijg je goede begeleiding van je werkbegeleider, praktijkopleider en je collega’s. Wij bieden veel verschillende stagemogelijkheden voor scholieren en studenten.

Wat verwachten wij?
We zoeken betrokken, gemotiveerde en flexibele stagiairs. Je vindt samenwerking, overleg en collegialiteit belangrijk.

Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wil je graag onze cliënten helpen en ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten? Wil je dit doen vanuit je christelijke geloofsovertuiging? Dan zit je goed bij De Rozelaar! Wij geloven in goede zorg.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over stage lopen bij De Rozelaar? Je kunt dan mailen naar praktijkopleider@rozelaar.nl of bellen naar 0342-413334 en vragen naar onze praktijkopleider.

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage? Ga dan naar www.masbarneveld.nl

Solliciteer direct

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Stage SPH HBO Uitdaging

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer