Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Zorgcoördinator (locatie Het Gasthuis)

Plaatsingsdatum 16-10-2018 Functiecategorie Zorg - Geestelijke gezondheidsz...
Standplaats Barneveld Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 28 - 0 Salaris tussen € 1.889,- en € 2.793,- b...
Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze cliënten? Ben jij gemotiveerd en flexibel en heb jij hart voor onze cliënten met een verstandelijke beperking? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Zorgcoördinator
28 uur per week


Werken bij Stichting De Rozelaar

Wij bieden zorg- en dienstverlening aan circa 200 mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod van Stichting De Rozelaar is divers. Op de verschillende locaties krijgen cliënten zinvolle dagbesteding en begeleiding. Tevens krijgen cliënten thuis ondersteuning en bieden wij hen een eigen plek om te wonen. Bij Stichting De Rozelaar werken ongeveer 200 medewerkers, werken wij zelf organiserend en zijn de lijnen kort. Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten bij het ontwikkelen en gebruiken van hun talenten. Wij doen dit vanuit een protestants-christelijk perspectief, waarbij waarden als respect, geborgenheid en toewijding leidraad zijn.


Woonlocatie Het Gasthuis

In een monumentaal pand in het centrum van Barneveld biedt Het Gasthuis een prettige woonomgeving aan 17 cliënten in de leeftijd van 33 tot 65 jaar. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze wonen verspreid over twee woongroepen en vier zelfstandige appartementen en hebben ieder een eigen kamer of appartement. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen dagbesteding. Bij het wonen krijgen de cliënten naar behoefte begeleiding.


Jouw profiel

Voor woongroep B van het Gasthuis zoeken wij een zelfstandige en daadkrachtige Zorgcoördinator met doorzettingsvermogen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van 6 cliënten en voor de coördinatie van de zorg voor 3 van hen. Een persoonlijk plan is leidend voor de ondersteuning. Je bewaakt werkafspraken en voert (team)overleg. Je werkt samen met de gedragsdeskundige, die ondersteunt bij diagnostiek en bij het formuleren van de zorgvraag van de cliënten. Ook onderhoud je samen met het team de contacten met onder andere verwanten, vrijwilligers en specialisten.


De nieuwe collega die we zoeken beschikt over het volgende:

  • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO niveau 4
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking (wonen).
  • Je bent bereid te werken in een onregelmatig dienstpatroon met vroege, late en slaapdiensten.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent doortastend en kunt de-escalerend werken en grenzen stellen.
  • Je kunt een veilig woonklimaat scheppen, waarin je de cliënten duidelijkheid en structuur biedt.
  • Een actieve bijdrage aan onze identiteit vanuit een persoonlijke overtuiging.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast zijn er ruime opleidingsmogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 1.889,- en € 2.793,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur exclusief onregelmatigheidstoeslag. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering.


Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.


Zin om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Het Gasthuis?

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. Wij ontvangen graag uiterlijk

4 november a.s. je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via https://rozelaar.heeft-vacatures.nl. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Willianne van Butselaar (Zorgcoördinator Het Gasthuis) via w.vanbutselaar@rozelaar.nl of 0342-425560. De sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van

5 november 2018.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Geestelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden De Rozelaar, Identiteit, Zorgcoördinator, Begeleider, Gasthuis

Contactgegevens

Contactpersoon Gereke Booij

Vestigingsplaats

Solliciteer